Optiek Wierink

Home / Optiek Wierink

Bezoekadres

Wannerstraat 125
6413EV Heerlen

Contact gegevens

Telefoon nummer
045-5219594

Website

Facebook

Wiering Optiek

Bij Wiering Optiek Heerlen hebben we oog voor uw ogen. Wij zijn meer dan 30 jaar het vertrouwde adres in Heerlerheide. Met passie helpen we u graag op zoek te gaan naar een passend montuur en met vakmanschap word de perfecte bril voor u klaar gemaakt. U kunt bij ons terecht voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Oogmetingen worden vakkundig uitgevoerd door een gediplomeerde opticien.

Onze gezellige knusse winkel in het hartje van Heerlerheide is een bezoek waard. Bij Wiering Optiek Heerlen voeren we een uitgebreide collectie met monturen voor iedereen. Zo krijgt u bij ons bijvoorbeeld al een complete bril op sterkte vanaf €100,- en vaak is deze zelfs de dag erna al klaar. Hiernaast bestaat het assortiment uit verschillende modebrillen van diverse merken en voldoende klassieke modellen.

Meten is weten, onze gediplomeerde opticien zorgt ervoor dat u altijd de juiste brillenglazen krijgt die perfect op uw persoonlijke omstandigheden zijn aangepast. Samen met glazen van Essilor (Marktleider én in de top 100 meest innoverende bedrijven wereldwijd!) bent u verzekerd van een uitstekend zicht. Voor multifocale brillenglazen geldt Essilor als uitvinder van de huidige generatie multifocale glazen met Varilux als dé standaard. Bij Wiering Optiek Heerlen bieden wij u graag de beste glazen aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Zoekt u lenzen, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze contactlensspecialist adviseert u graag over passende lenzen en de verschillende mogelijkheden. Dankzij periodieke controles blijft een goed draagcomfort gewaarborgd. Voor het dragen van contactlenzen is er zelfs een abonnement af te sluiten zodat u de kosten maandelijks kunt spreiden en verzekerd blijft van de meest actuele lenzen elke maand.

Ook wanneer de zon schijnt denken wij aan u. Wij bieden een breed assortiment aan zonnebrillen en maken deze graag voor u op sterkte.

Veel aanvullende verzekeringen bieden een vergoeding voor een bril of lenzen aan. Bij Wiering Optiek Heerlen kunnen wij direct in het systeem van de zorgverzekeraar kijken of u recht heeft op een vergoeding en wanneer u dat graag wenst, dit direct voor u declareren.

Wiering Optiek, al meer dan 30 jaar Oog voor Uw Ogen.