Voncken

Home / Voncken

Bezoekadres

Wannerstraat 6
6413 EV Heerlen

Contact gegevens

Telefoon nummer
045-5226343

Website

Facebook

Voncken

Onze vriendelijke winkelmedewerkers begroeten u graag in ons filiaal te Heerlerheide. Zij staan elke dag voor u klaar om u te bedienen van verse producten zoals: brood, lekkere broodjes, ovenvers gebak, (slagroom) vlaaien en taarten. Daarnaast kunt u hier gezellig ontbijten, lunchen of gewoon genieten van een lekker kopje koffie met gebak. Bij goed weer kunt u gebruik maken van ons terras.

Woensdag = Brooddag in Heerlerheide!

Voor €7,65 kunt u 4 heerlijke broden (naar keuze) meenemen. Vraag de winkelmedewerkers naar de voorwaarden.

Feesttaarten

Heeft u iets speciaals te vieren? Dan helpen wij u graag bij het creëren van de mooiste en lekkerste feesttaarten, voor elke gelegenheid. Onze taartspecialisten maken uw taart helemaal naar wens. Bekijk de voorbeelden op: http://bakkerijvoncken.nl/taarten of vraag onze winkelmedewerkers naar de mogelijkheden.

Panino’s

Dagelijks worden er met liefde en passie vers belegde broodjes klaargemaakt in onze Panino studio. Ze zijn onweerstaanbaar lekker en zorgen voor energie, zodat u er weer lekker tegen aan kunt. Bekijk ons assortiment op: http://www.bakkerijvoncken.nl/panino

Over Bakkerij Voncken

In 1907 richtte Karel Voncken een bakkerij aan de Sittarderweg op. Nu, 4 generaties later, bakt Bakkerij Voncken brood en banket voor Heerlen en ver daarbuiten. Frans en Piroschka Voncken leiden het bedrijf vanaf 1993 en hebben naast de hoofdvestiging nog 17 filialen.

Het bedrijf is gegroeid door investeringen in bakkerij, verkooppunten en automatisering. Van een eenmanszaak met 4 personeelsleden tot een moderne onderneming met 18 filialen en 195 medewerkers.

De onderneming voldoet aan de hoge eisen voor de Voedsel Waren Autoriteit (VWA) opgelegd inzake HACCP certificering. Dit houdt in dat de bakkerij en filialen onaangekondigd en op willekeurige momenten worden gecontroleerd op hygiëne en kwaliteit.

Service heeft de hoogste prioriteit, dit blijkt o.a. uit de tweede prijs die Frans een aantal jaar geleden in ontvangst mocht nemen voor de meest “service gerichte onderneming”.