Bezoekadres

Caeciliastraat 28c 6413GM Heerlen

Contactgegevens:

+(31) 45 851 27 42

Website:

Cadeau: www.vtstore.nl

E-Smoke: www.vtvapers.nl

Social Media:

VT STORE

Welkom bij VT Store!

Een unieke winkel met een huiskamersfeer waar service, kwaliteit en gezelligheid op Nr. 1 staan. Onze winkel is opgedeeld in 3 gedeeltes. Wij zijn een Vapeshop, een Cadeaushop en wij verkopen Ballon- en Feestartikelen.  In onze Vapeshop kunt u alles vinden voor de e-sigaret. Waaronder Liquids, DIY, Apparatuur en meer. Daarnaast loopt er gespecialiseerd personeel rond om al uw vragen omtrent de e-smoke te beantwoorden.

In onze Cadeaushop bieden wij voor bijna elke gelegenheid een presentje aan. Verjaardagen, Geboorte, Huwelijk, Vader- en Moederdag, Geslaagd en uiteraard cadeaus gericht op feestdagen.

Daarnaast hebben wij een groot assortiment wenskaarten, Boeddha’s, Wierrook, Lampen, Fotolijsten, Spaarpotten, Beeldjes, Kaarten, Wierook, waxmelts, tekstborden, sleutelhangers, eigenlijk teveel om op te noemen. U bent bij deze dan ook uitgenodigd om gewoon eens even lekker rond te snuffelen in onze winkel.

In onze Feesthoek hebben wij van alles om uw feest compleet te maken. U kunt bij ons terecht voor unieke ballondecoraties voor diverse gelegenheden. Van een verjaardag tot een huwelijk, van een babyshower tot een opening van uw zaak. Denk o.a aan tafelstukjes, ballonpilaren en zelfs ballonbogen. Daarnaast maken wij cadeauballonnen en voeren wij een breed assortiment van o.a. vlaggenlijnen, huldeschilden,  party “warningssigns”, latex- en folieballonnen.

OP zoek naar iets speciaals? Kunt u het niet vinden in onze winkel  of webshop?  Maak dit kenbaar en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Grote kans dat we het spoedig in huis kunnen hebben!

Wij zien u graag in onze winkel!

Team VT STORE